Geloof jij ook in de werking van jouw team? Dat een goed team effectief en menselijk kan zijn? Dat een team meer kan dan een verzameling individuen? Wil jij ook he-le-maal je zelf kunnen zijn als je samenwerkt in teamverband ? Omdat je jezelf en de andere ander vertrouwt? Zeker weet dat je eerlijke feedback krijgt als het nodig is? En op het juist moment? Je ook zeker weet dat je teamleden je niet sparen. Niet het tapijt gebruiken, om daar een hoop onder te vegen? Wil jij altijd in een open eerlijke doelgerichte directe sfeer werken? Wil je ook méér bewustzijn en ervaringen op het terrein van groepsdynamiek? Ook van ervaren teamfacilitators weten wat jouw team te doen staat? Welke kant op ontwikkelen? Omdat jij weet dat een team nooit ‘klaar’ is. Al was het maar omdat de tijdgeest om een ‘wakker’, zelfbewust team vraagt.

INMENS wil daarbij helpen. 

Hoe?

Door rond te kijken op de werkvloer bij jullie taakuitoefening. Door te praten met en vooral door te luisteren naar teamleden en de organisatie. Door ‘leeg’ te kijken, zonder vooropgezet ‘model’ of plan. Geleidelijk wordt dan helder welke passende teamaanpak nodig en mogelijk is. Dat kan een HEART-scan zijn, maar hoeft niet. Leeg kijken is leeg kijken!

Het samen met jullie kijken en overleggen is al het begin van een proces van bewustwording en ont-wikkeling.

Dan gaan we samen voorbereiden. Welke creatieve werkvorm? Hoe lang? Welke passende locatie? Op de werkvloer? Of juist niet? Met beide hebben we veel ervaring. Natuurlijk komt er dan een duidelijke offerte jullie kant op, stellen we een passend facilitationteam samen. Zodoende groeit vertrouwen en kunnen we interventies gaan uitvoeren. Soms van A naar B. Maar meestal van A naar Ergens. Met het einddoel voor ogen. Effectief en warm, menselijk. En onderweg krijgen we een duidelijk beeld van de verankering. Daarom willen we graag van begin tot eind samenwerken.

INMENS in de de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot teamspecialist. Dankzij de organisaties waar we voor hebben mogen werken en leren. Die expertise kunnen we desgewenst ook overdragen. Vraag!

Papier is geduldig. Websites zijn vluchtig. Elkaar in de ogen kijken „zegt“ meer dan nog meer woorden. Volgende stap zetten? Of wil je eerst achtergrondinformatie? Kijk dan in het schilderij van Werner Ratering, ‘die Tür’.